Zelfliefde & ZelfrespectZelfliefde & Zelfrespect

Stel jij jezelf deze vragen?

Heb ik een leven van mezelf? Hoeveel van mijn tijd op aarde leef ik voor het goedkeuren van anderen?

Wat doe ik graag? Waar ben ik goed in en hoeveel tijd besteed ik daaraan? Hoe lang is het geleden dat ik nog iets leuk voor mezelf deed, alleen voor mij?

Wat maakt dat ik zoveel stress heb? Waarom pieker ik zoveel? Waarom ben ik zoveel in gedachten bezig en krijg ik ongevraagd af en toe schuldgevoelens?

Wel, dan heb ik nieuws voor jou!

Het is oké dat jij er bewust van wordt dat jij er voor jezelf mag zijn.

Het is oké dat jij jezelf graag ziet en jij jouw waarden respecteert en voor jezelf opkomt, dat jij jouw hart en intuïtie volgt.

Zelfliefde en zelfrespect zijn NIET gelijk aan egoïsme en/of narcisme!

Eénmaal jij overtuigd bent dat jij de moeite waard bent, zal jouw omgeving zich automatisch aan je beginnen aanpassen en zal jouw leven terug de juiste richting krijgen dat het verdient.

Wat kan eNeLPee voor je doen?

eNeLPee kan je helpen toegang te krijgen tot antwoorden uit het onbewuste die jij bewust blokkeert en je helpen zoeken en vinden wat jij nodig hebt om de juiste richting te geven aan jouw leven. Het kan je leren omgaan met jouw intuïtie, je helpen steviger in het leven te staan en je grenzen beter leren kennen en aangeven.

Alle technieken die hiervoor gebruikt worden zijn wetenschappelijk ondersteund en worden op een liefdevolle en respectvolle manier duidelijk gemaakt en met onderlinge toestemming toegepast, in hoofdzaak gaat dit via het gesproken woord. De basis hiervan wordt uitgelegd in de rubriek coaching …