NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)

NLP is de studie van de structuur van de subjectieve ervaring – de relatie tussen de geest, de taal, de emoties en de gedragspatronen. Het is een psychologie van intermenselijke en intra-persoonlijke intelligentie en communicatie.

NLP verkent hoe de menselijke geest werkt: hoe wij denken, hoe we onze verlangens, doelen en angsten ontwikkelen en hoe we onszelf te motiveren, verbinding maken en betekenis aan onze ervaringen geven.

NLP biedt de specifieke vaardigheden en patronen aan, nodig om positieve veranderingen, nieuwe keuzes te maken, om meer effectief te zijn met anderen, om los te komen van oude gewoonten, zelf-destructieve patronen en gedragingen, en om meer duidelijk te kunnen denken over wat we willen en hoe het te krijgen.

NLP kan voor jou zijn, als je op zoek bent naar een structuur en hulpmiddelen om te definiëren wie je bent, om verbinding te zoeken met jouw unieke mogelijkheden, om jouw kansen om andere te bereiken te vergroten, te boren in uw onbegrensde mogelijkheden, om zowel je zelf als anderen beter te leren aanvaarden, om het verschil tussen aanvaarding en gehechtheid te kunnen maken, om af toe momenten van vrijheid te ervaren.

https://www.annelinden.net/about


Blijf op de hoogte!