Leven in de 5de dimensie

  • 0

Leven in de 5de dimensie

Categorie :Literatuur

Evelyne Desouter – €21,00

 

Dit boek geeft je 150 (kleine) stappen die je kunnen helpen om op een harmonieuze manier te evolueren in dit nieuwe bewustzijn, dat ook wel de 5de dimensie genoemd wordt.
Door je gedachten en je gedrag stap voor stap te veranderen, zal je in staat zijn een nieuw leven te creëren, vol vreugde, vrede, schoonheid en harmonie.

Beschrijving

Valt het je ook op dat er duidelijk een grote verandering, een shift, gaande is in de wereld?
Op alle fronten is dit merkbaar: oude systemen werken niet meer, geheimen komen aan de oppervlakte, veel mensen worden zich bewust van dingen waar ze voordien geen besef van hadden…
Kortom:
we worden als het ware ‘wakker’.

We beseffen dat het zo niet meer verder kan in de wereld, dat veranderingen op alle niveaus echt noodzakelijk zijn, maar hoe moet het nu verder? Wat kunnen we zélf doen?

Dit boek brengt niet alleen inzicht in de evolutie en shift die gaande is, maar geeft je ook 150 (kleine) stappen die je kunnen helpen om op een harmonieuze manier te evolueren in dit nieuwe bewustzijn, dat ook wel de 5de dimensie genoemd wordt.
Door je gedachten en je gedrag stap voor stap te veranderen,
zal je in staat zijn een nieuw leven te creëren, vol vreugde, vrede, schoonheid en harmonie. Kortom: een leven in de 5de dimensie!


Geef commentaar

Blijf op de hoogte!