Holistisch coachen

De bemanning van centrum ABC zijn allen gelijkgestemde levenscoaches en holistisch coaches.

W A T

Holistische of spirituele coaching is een krachtige vorm van coaching die elk aspect van het leven van een persoon benadert – lichaam, geest en ziel – in relatie tot het geheel.

Het kan je helpen je volledige potentieel te bereiken, je spirituele kracht te activeren en transformerende veranderingen aan te brengen.

Yin Yan

Interessant is dat de meeste mensen op een onbewuste of halfbewuste manier over het leven gaan, op automatische piloot. Ze reageren op gebeurtenissen in plaats van een bewuste richting te creëren en zonder een besef van de vele manieren waarop alles met het geheel verbonden is, kunnen hun levens gemakkelijk uit de hand lopen.

Een holistische / spirituele levenscoach is iemand die op weg is om met gevoel een magisch, evenwichtig en bevredigend leven te leiden, die samenwerkt met anderen die hetzelfde willen doen. Hij of zij neemt vreugde in de eigenheid van klanten, luistert aandachtig om hen te helpen hun grootste vreugde en opwinding te ontdekken, en motiveert hen om hun dromen waar te maken.

Dit is spiritualiteit op zijn best!

Holistische coaching omvat het afstemmen van de spirituele reis, het helpen van mensen om de grootsheid van hun ware identiteit te ontdekken en te omarmen, om de geest volledig in vorm te brengen.

Zoeken is een integraal onderdeel van wie we zijn. Of we het ons realiseren of niet, we zijn op zoek. Holistisch georiënteerde spirituele coaching plaatst het leven in de context van deze zoektocht, waarbij we ons verbinden met de goddelijke wijsheid van de ziel als onze gids.