HALLOWEEN

  • 0

HALLOWEEN

Categorie :Blog

Traditionele Halloween kostuums zijn personages uit griezelfilms en freakshows. Gedurende de laatste dertig jaar is dit uitgebreid naar beroemde Hollywood personages, levend, dood en geanimeerd. De universele wet van aantrekking bepaalt dat je datgene wordt waar je je aandacht op vestigt.

Eeuwen geleden, waren vroege wortelrassen op aarde puur, onschuldig en vredig waren. Ze wisten dat ze goden waren in manifestatie. Ze leerden over goed en kwaad van de aartsengelen en engelen die zouden optreden in diepgaande Shakespeariaanse drama’s. Ze leerden over de gevolgen wanneer de engelenacteurs maya (illusie) kozen, het kwaad kozen of het goede kozen. Ze konden de gevolgen van slechte keuzes zien zonder de fouten (en karma) zelf te hoeven maken.

Aan het einde van hun cycli van reïncarnatie en zelfbeheersing bereikten deze vroege wortelrassen de vereniging met God door het ritueel van de ascensie.

En dit is de goddelijke bedoeling: dat we in elk leven meer en meer van het bewustzijn van God aantrekken totdat – eindelijk – dingen die gelijk zijn aan hetzelfde, gelijk zijn aan elkaar. Het hoogtepunt van de ervaring van al onze levens. is één worden met God en onze ascensie in het licht maken.

Sommige engelen die het kwaad in deze grote drama’s uitbeelden, begonnen zich zo te identificeren met hun theatrale rollen dat ze hun goddelijke staat vergaten en de negatieven van hun personages overnamen. Omdat hun bewustzijn niet langer in staat was zich met God te identificeren, namen ze menselijke lichamen aan en bleven ze opnieuw belichamen met hun toegeeflijkheid aan allerlei perversiteiten.

In de loop van de millennia heeft de mensheid zich meer geïdentificeerd met de gevallen engelen dan met de heilige engelen. De meeste mensen geloven dat ze dieren en ellendige zondaars zijn in plaats van zonen en dochters van God te zijn.
Op zielsniveau is het moreel van de hele beschaving verlaagd. Het collectieve onbewuste geeft mensen een hulpeloos gevoel van beperking.

Met andere woorden, we zijn vergeten dat we God kunnen worden. Zoals Teilhard De Chardin schreef: “Wij zijn geen mensen die een spirituele ervaring hebben, we zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben.”

Dus het beste Halloween-kostuum van allemaal is misschien degene die je in de spiegel ziet.

Verwijder het masker. Word je echte zelf. En stap voor stap, terwijl je vorderingen maakt op je spirituele pad, zul je elke dag meer van God worden.


BE KIND FOR NO REASON
BE BLESSED…

Annick Verbeke
https://awareness-selfhealing.com


Geef commentaar

Blijf op de hoogte!