Groen, het hartcentrum van het lichaam deel 2

  • 0

Groen, het hartcentrum van het lichaam deel 2

Categorie :Blog

De kleur groen heeft betrekking op stabiliteit en uithoudingsvermogen en geeft ons doorzettingsvermogen en de kracht om met tegenslagen om te gaan.

Het is de kleur van voorspoed en overvloed, financiën en materiële rijkdom.

Dit kleur heeft betrekking op het bedrijfsleven, op roerend en onroerend goed.

Welvaart geeft een gevoel van veiligheid aan groen. Goudkleur (geel) gaat dit zelfs nog versterken en brengt zo voorspoed.

Paars staat voor transmutatie*, een moeilijk woord dat eigenlijk betekent de ombuiging van angst in liefde, mededogen kennen en verbondenheid met je eigen hart voelen, jezelf genade kunnen schenken. Al geprobeerd contact te maken met jouw eigenwaarde en zelfrespect? Goudgeel staat voor jezelf een gevoel van kracht, waardigheid en vastberadenheid bezorgen.

Groen en paars komen daarom als hoofdkleur in het logo van ons centrum voor. De overgang van paars naar groen, omringd door goudkleur, staat voor de transmutatie van binnen naar buiten toe.

Bij centrum ABC willen wij u ondersteunen in het balans brengen van uw body, mind & soul.

ABC, ofwel Ark voor Bewustzijn & Creatie, centrum voor energetisch & artistiek werk. 

Bodyworkers van ABC zijn er om de blokkades in jouw lichaam los te maken zodat jouw energie opnieuw kan stromen, ecologisch groen ?.

Coaches, en meer bepaald holistische coaches zijn er om jou van hart tot hart bewuste controle te helpen nemen over jouw leven. Uit de kudde te stappen, jezelf te machtigen en te leren jouw leven op een vreugdevolle en doelgerichte manier te ontwerpen.

Onze readers & healers zijn er om jou te helpen in beweging te komen om jou te helpen jouw kracht terug te vinden zodat je jouw leven weer kan leiden vanuit jouw geboorterecht.

Centrum ABC is een ontmoetingsplaats op wandelafstand van Gent-Sint-Pieters en Sport- en Recreatiepark De Blaarmeerschen.

Na een intakegesprek word je doorverwezen naar jouw holistische coach, die in het veilig & energetisch ondersteund artistiek kader samen met jou in een liefde- en respectvolle verbondenheid aan jouw bewustwordingsproces zal werken.

Tevens wordt er ook aan bewustwording gedaan voor het bredere publiek door het organiseren van workshops over Bewustzijn en Creatie.

Wanneer je met energetische blokkades zit, staan de bodyworkers voor je klaar om jouw energie op de meest efficiënte manier opnieuw te laten doorstromen.

Heb je vragen, neem dan contact op via info@centrumabc.be 

Neem ook eens een kijkje op www.centrumabc.be

Namens de crew van centrum ABC,

Marnik Moenaert

(*): zie blog: https://enelpee.be/the-color-purple/


Geef commentaar

Blijf op de hoogte!