De wonderbaarlijke reis van Kathara

  • 0

De wonderbaarlijke reis van Kathara

Categorie :Literatuur

Evelyne Desouter – €15,00

De wonderbaarlijke reis van Kathara is een “Sprookje” voor volwassenen, kinderen en volwassen kinderen die op zoek zijn naar de zin van hun leven.

Het boek is voor iedereen die zich ooit al heeft afgevraagd wat ze hier komen doen of wat de zin is van bepaalde ervaringen die ze meemaken.
Het verhaal helpt de lezer om zichzelf en ook anderen beter te begrijpen en inzicht te krijgen in wat we hier komen doen.

Beschrijving

‘De wonderbaarlijke reis van Kathara’ vertelt het verhaal van Kathara, een wezentje van een andere planeet die op reis gaat naar een heel vreemde planeet, de Aarde. Ze komt van een planeet waar er alleen eenheid, liefde, vrede en geluk bestaat en de bedoeling is dat ze tijdens deze reis heel wat ervaringen opdoet.

Ze wordt geconfronteerd met de vele vreemde gewoontes die er op planeet Aarde heersen, zoals geboren worden, groeien, naar school gaan, studeren, trouwen, werken, …

Het tweede deel van het boek omvat een soort reisgids voor planeet Aarde, waarin Kathara tips geeft om het leven gemakkelijker en beter te maken. ‘De wonderbaarlijke reis van Kathara” is een inspirerend, hoopgevend en ontroerend boekje, vol humor en positieve energie, dat op een eenvoudige manier vertelt over de zin van het leven.


Geef commentaar

Blijf op de hoogte!