Anders, waarom?

  • 0

Anders, waarom?

Categorie :Anders, waarom?

DE POETSFIETS

De Ark voor Bewustzijn & Creatie gaat in oktober in zee met de Gentse organisatie DE POETSFIETS voor de schoonmaak van hun kantoorruimte.

Deze jonge ondernemers resoneren met ABC daar “ecologie” van mens & (zijn) natuur centraal staan. Onze intentie & attentie ligt gelijklopend, duurzaamheid (People, Planet, Profit) & het waarom brengen, anders dan anderen, is waar we beiden het roer stevig in handen hebben. De Poetsfiets wil schoonmaken hipper en duurzamer maken en dat specifiek voor bedrijven in het stadscentrum van Gent.

“We werken niet op basis van het dienstenchequecircuit”, zegt Kjell Vanderhaeghen, zaakvoerder van DE POETSFIETS. “Meestal zijn onze klanten jonge start-ups met wie we ideeën delen. We gaan naar onze klanten met een bakfiets waardoor we de overlast voor de omgeving minimaliseren. We poetsen ook met milieuvriendelijke producten waarvoor we een deal hebben met Ecover. Verder wordt er niemand in hokjes gestopt en dat is ook “schoon”. Iedere medewerker krijgt alle kansen en wordt er van hen ook een bepaalde flexibiliteit verwacht tegen een iets hoger uurloon dan gemiddeld. In weer & in wind de bakfiets op gaan, dat moet je ook zien zitten.                                                                       

Team ABC wenst dit initiatief alle wind in de zeilen.


Geef commentaar

Blijf op de hoogte!